3合1汽車生活討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

有冇人有玩NFS SHIFT?

2 posters

向下

有冇人有玩NFS SHIFT? Empty 有冇人有玩NFS SHIFT?

發表 由 anguslihc 周六 9月 19, 2009 5:08 pm

大家分享下好唔好玩同有咩車?
我覺得隻game乜都load一餐,尤其係car battle,成日係到等= =
車我暫時得RX8同RX7,有冇d咩好介紹?
同埋我想問下有冇得改尾翼?
anguslihc
新車手
新車手

文章數 : 13
注冊日期 : 2009-08-26

回頂端 向下

有冇人有玩NFS SHIFT? Empty 回復: 有冇人有玩NFS SHIFT?

發表 由 lemans 周六 9月 19, 2009 6:38 pm

anguslihc 寫到:大家分享下好唔好玩同有咩車?
我覺得隻game乜都load一餐,尤其係car battle,成日係到等= =
車我暫時得RX8同RX7,有冇d咩好介紹?
同埋我想問下有冇得改尾翼?

自己略試過一陣,畫面非常好,而且使用方向盤玩亦很好玩~而如果選擇戰車的話,我推薦四輪驅動的車.如TIER 2組別便推薦GT-R R34,又快又穩定.不過改裝時要較著重減低車重,因R34都挺重...

至於尾翼,當然是有得改~得閒再交流一下心德~
lemans
lemans
管理員
管理員

文章數 : 1399
注冊日期 : 2009-08-23

http://www.race-forum.net.tc

回頂端 向下

有冇人有玩NFS SHIFT? Empty 回復: 有冇人有玩NFS SHIFT?

發表 由 anguslihc 周六 9月 19, 2009 9:36 pm

其實係咪要打到解晒d鎖先有得拉自己想要既圖案?
同埋好難drift...成日飛出街-.-
anguslihc
新車手
新車手

回頂端 向下

發表 由 lemans 周六 9月 19, 2009 11:43 pm

anguslihc 寫到:其實係咪要打到解晒d鎖先有得拉自己想要既圖案?
同埋好難drift...成日飛出街-.-

的確圖案要慢慢開...至於Drift,可以嘗試使用handbrake~
lemans
lemans
管理員
管理員

回頂端 向下

發表 由 anguslihc 周二 9月 22, 2009 8:37 pm

仲有冇咩賽車game多車揀
70架好似好少- -
anguslihc
新車手
新車手

回頂端 向下

發表 由 lemans 周四 9月 24, 2009 1:51 pm

anguslihc 寫到:仲有冇咩賽車game多車揀
70架好似好少- -

電腦版的似乎真係冇...

要玩多車只好等一下PS3的GT5,PSP的GT和Xbox 360的Forza Motorsport 3吧...
lemans
lemans
管理員
管理員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章